دانشگاه ایلینوئیس شیکاگو، مرکز دانش آموزان شرق شیکاگو، ایالات متحده امریکا
8 الی 11 ژوئن 2016
موضوع اصلی همایش
همایش علوم انسانی هر ساله در مناطق مختلف در سراسر جهان برگزار میگردد. طی دوازده سال گذشته، همایش علوم انسانی به عنوان مسئول اصلی تدوین ایدههای و عملکردهای جدید در تحقیقات و آموزش علوم انسانی، شهرت یافته است.
در این همایش، برخی موضوعات بسیار مهم در حوزههای مختلفی مورد بحث و بررسی قرار میگیرند که تا به امروز آن چه ما آن را علوم انسانی مینامیم را به وجود آوردهاند. مجموعهی سخنرانان شامل برخی متفکران پیشگام جهان در علوم انسانی و هم چنین مقالات مختلف، کارگاههای آموزشی و سخنرانیهایی از سوی معلمان و محققان خواهد بود.
پیشنهادات خود برای مقالات، کارگاهها/جلسات تعاملی، پوستر/نمایشگاه یا سخنرانی (به Proposal Types مراجعه نمایید) در زمینهی علوم انسانی بر اساس یکی از موضوعات زیر ارسال نمایید:
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ایدهها و موضوعات مهم به Our Focus مراجعه نمایید.
امکان مشارکت مجازی نیز برای کسانی که قادر به حضور در همایش نیستند، فراهم شده است. پیشنهادات مربوط به ایدههایی که فراتر از حوزهی موضوعی باشند نیز بررسی میگردند.
________________________________________
تمرکز ویژه 2016: طبیعت و چهارراهها: رویکردهای جدید برای علوم انسانی در عصر آنتروپروسین
هدف حوزههای مختلف علوم انسانی، بازتاب شرایط انسانی است. یکی از مسائل بسیار مهم عصر حاضر و مسئلهای که بر شرایط انسانی ما تأثیری فزایندهای دارد، شرایط طبیعت است. در این راستا، نگرانیهای بسیاری وجود دارد که بقای گونهی ما در حال حاضر به دلیل فعالیتهای انسانی در معرض خطر قرار گرفته است. از ویژگیهای عصر آنتروپروسین، تأثیرات منفی پیشبینی نشده تسریع بیش از حد تأثیرات انسانی بر طبیعت است: صنایع مدرن، رشد جمعیت و افزایش مصرف سرانه. این امر باعث بروز تغییراتی به دست انسان در دمای کرهی زمین، تراز دریاها، گاز دی اکسید کربن در اتمسفر شده که تنها اندکی از تغییرات متعاقب اکوسیستمیک هستند.
تمرکز ویژهی چهاردهمین همایش بینالمللی رویکردهای جدید در علوم انسانی– طبیعت در چهارراه: رویکردهای جدید در علوم انسانی در عصر آنتروپروسین–کشف نحوهی شکلگیری مفهومی و تاریخی آنتروپروسین است. چگونه این درک از تاریخ طبیعی نیازمند رویکردهای جدید برای پرداختن به علوم انسانی است؟ چگونه، در این قالب، نسبت به جامعه محلی و طبیعت موضع گرفته است؟ پایههای هستی شناختی دانش، خودمختاری و آزادی به عنوان چشم اندازهای تفسیری اعمال انسانی در طبیعت این جهان کدامند؟ چگونه رموز آن و تمایز و یا انباشت آن با مواد را میخوانیم؟ ویژگی منحصر به فرد تاریخ انسان و تمایز آن با تاریخ طبیعت، زمان زمنی شناختی در مقایسه با زمان انسانی کدام است؟ چگونه علوم انسانی و طبیعی در پاسخگویی به چالشهای آنتروپروسین چگونه به یکدیگر وصل میشوند؟
________________________________________
ارسال پیشنهادات برای همایش
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینهی نحوهی تهیه و ارسال پیشنهادات خود برای همایش، راهنمایی، مهلت ارسال و اطلاعات چگونگی ارسال به این نشانی Submitting Your Work: Conference Presentations مراجعه نمایید.
________________________________________
جزئیات همایش
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد همایش، از جمله سخنرانان، اساتید جلسات، محل، ثبت نام و غیره، در صفحهی همایش پایگاه الکترونیک باقی مانده و به ستون سمت چپ در نشانی http://thehumanities.com/the-conference-2016/call-for-papers برای دسترسی به این اطلاعات استفاده کنید.
________________________________________
پیشنهادات خود را به زبان اسپانیایی یا پرتغالی ارسال نمایید
کسانی که علاقه مند به ارائه طرح پیشنهادی و سخنرانی در همایش 2016 به زبانهای اسپانیایی یا پرتغالی هستند میتوانند پیشنهادات خود را از طریق مؤسسهی همکار ما Humanidades ارسال نمایند. پیشنهاداتی که از طریق این سایت ارسال میشوند برای چاپ در Revista Internacional de Humanidades در نظر گرفته شده و به زبان اسپانیایی یا پرتغالی در همایش در جلسات موضوع زبانهای اسپانیایی/پرتغالی ارائه خواهند شد.
(1) عصری که فعالیت انسانها تأثیری ژرف بر اقلیم و محیط زیست دارد.
ترجمه: ناتالی حقوردیان
منبع: رویکردهای جدید در علوم انسانی