«قاسم تبريزی» مدير كتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: ما در تلاش هستیم تا منابع کمیاب و نایاب در زمینه انقلاب را به مجموعه خود بیافزاییم.
وی ادامه داد: هر چه مدت زمان بيشتری از تأسيس كتابخانه تخصصی انقلاب در كتابخانه مجلس میگذرد، استقبال و اقبال محققان به ويژه دانشجويان علوم سياسی و تاريخ بیشتر می شود، تاكنون بيش از 11000 عنوان كتاب پيرامون تحولات ايران از دهه 1340 تاكنون جمعآوری شده است، البته نواقصی در كار داريم كه به دنبال تكميل آن هستيم، مانند جمعآوری پاياننامههای دانشجويی درباره تاريخ انقلاب اسلامی.
تبريزی تصريح كرد: وقتی از تاريخ انقلاب اسلامی صحبت می كنيم، بايد به وقايع اتفاق افتاده از سال 1341 (آغاز نهضت) تاكنون اشاره كنيم، چرا كه تنها منظور پيروزی انقلاب نيست، بلكه از آغاز 15 خرداد، نهضت امام خمينی(ره) آغاز شد، بنابراين ما هم در تلاش هستيم كليه منابع مربوط به اين سالها را جمعآوری كنيم.
وی در ادامه گفت: برای اين منطور از دانشجويان، اساتيد دانشگاها ومحققان دعوت به همكاری میكنيم تا انجام پايان نامه هايی با موضوع انقلاب اسلامی را به ما اطلاع و در صورت امكان، لوح فشردهای از متن پاياننامه را به كتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی واگذار كنند، تا ما بتوانيم در اين مكان مجموعهای كامل و جامع را جمعآوری كنيم.
اين پژوهشگر در ادامه به دانشجويان پيشنهاد داد تا از كارهای تكراری اجتناب كنند و در انجام پژوهشهای خود از منابع موجود در كتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی استفاده و تلاش كنند در عرصه تحقيق رشد و بالندگی جديدی را به وجود آورند.
وی درپایان در اشاره به تكميل منابع موجود در كتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی گفت: هماکنون تقريباً يك سوم كتابهای تاريخی را توانسته ايم، جمع آوری كنيم بايد به دنيال آن دو سومی كه برخی چاپ آن تمام شده و در بازار پيدا نمیشود، باز در اينجا از كسانی كه در كتابخانه ها كتابهای تخصصی يا كتابهای دهه 40 تا 70 دارند تقاضا ميكنم، در صورت امكان به صورت اهدا و يا برای فروش به كتابخانه مجلس مراجعه كنند.
منبع: مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی