شماره 188    |    3 دي 1393



کار گروه قوم نگاری انجمن مطالعات فرهنگی (CSA)– 2014 فراخوان مشارکت

کار گروه قوم نگاری انجمن مطالعات فرهنگی (CSA) از شما دعوت می‏نماید تا طرح‏های پیشنهادی شما برای سیزدهمین جلسه سالانه CSA که در ریورساید Riverside کالیفرنیا برگزار می‏شود، ارسال نمایید.

21 الی 24 می‏، 2015
سخنرانان عمومی:
انجلا مک رابی Angela McRobbie، ادولف رید Adolph Reed، والتر بن مایکل Walter Benn Michael، میراندا جوزف Miranda Joseph، کریستینا هنهارت  Christina Hanhardtو مارین آگوا Marian Aguia.

دعوت عمومی:
کارگروه قوم‏نگاری تحقیقاتی در زمینه‏ی نحوه‏ی تنویر مطالعات فرهنگی با استفاده از روش‏های قوم‏نگاری انجام داده و همچنین انجام تحقیقات قوم نگاری را مورد بحث و بررسی قرار می‏دهد. به این وسیله از احزاب دعوت می‏شود تا موضوعات پیشنهادی خود را برای مقالات و میزگردها با تمرکز بر روش قوم‏نگاری در حوزه مطالعات فرهنگی، میزگردهای بحث و گفتگو، نمونه‏های موفق یا مسائل معاصر  یا کارگاه‏های آموزشی و کارگاه‏های عملی ارائه نمایند. با این که ترجیح بر آن است که طرح‏های پیشنهادی شما مطابق با موضوع این جلسه باشد اما در غیر این صورت هم پذیرای مقالات شما هستیم.


موضوع فراخوان:
کارگروه قوم‏نگاری درصدد است تا کار خود را در حاشیه‏ی موضوع کنفرانس انجمن مطالعات فرهنگی (CSA) «دانشگاه دیگری نیز ممکن است: رویه‏ها، فعالیت (اکتیویسم)، و وعده  آموزش انتقادی» گسترش دهد تا زمینه‏های رسمی و غیر رسمی آموزشی و یادگیری را بررسی نماید. کافه‏ها، فضاهای زیرفرهنگی، حمام‏های عمومی، کلیساها، فضاهای نمایشی، مکان‏های اعتراضی، خانه‏های خصوصی، تعاونی‏ها، پایگاه‏های الکترونیکی و مراکز جامعه‏ی محلی همه به عنوان فضایی برای یادگیری گروه‏های غالب و اقلیت به کار می‏روند.گاهی اوقات در این اماکن کالاهایی توزیع می‏شوند که اغلب در دسترس جوامع محروم نیستند. مراکز جامعه‏ی محلی و کلیساها دسترسی به فهرست منابع، کارگاه‏های آموزشی، تسهیل گفتگو، جزوات، جلسات درمانی و خیلی موارد دیگر را فراهم می‏سازند.
هم زمان، یادگیری و عدم یادگیری دانش رسمی و غیررسمی در فضاهای نهادی مانند مدارس، دانشکده‏ها، دانشگاه‏ها و ارتش را به رسمیت می‏شناسیم.


ما به دنبال طرح‏های پیشنهادی هستیم که با این مکان‏ها پرداخته و این که چگونه این فضاها و فعالیت‏ها پا فراتر از مرزهای خود گذاشته و وارد دنیای اجتماعی بزرگتری می‏شوند. در چنین فضاهایی نقش محقق چیست؟ این دانش چگونه تولید و در این فضاها توزیع می‏شود؟ ارتباط بین فضاهای رسمی و غیر رسمی آموزش چیست؟ دانشگاه‏ها و دست اندرکاران آکادمیک در رابطه با سازمان دهی جامعه‏ی محلی، ابتکار عمل‏های عدالت اجتماعی و همچنین آموزش و فراگیری چه دستاوردهایی از فضاهای غیر رسمی دارند؟ آیا این فضاها مانند نیروهای عمل می‏کنند که مشوق تغییر یا مانع از آن هستند؟ در این فضاها اثر فراگیری یا عدم فراگیری کدام است؟ موضوعات مربوط به کنترل دانش (دسترسی ، تولید) چه نقشی ایفا می‏کنند؟ سیاست جامعه در این فضاها چه نقشی ایفا می‏کند؟ چطور سازماندهی می‏شوند؟ چه کسانی را تحت پوشش قرار داده و چه کسانی از آنها باز می‏مانند؟ مسائلی مانند مالکیت،  بنیانگذاری و تازه وارد بودن در این فضاها چه نقشی دارند؟ در این فضاها نقش سیاست‏های محلی، ملی و جهانی چیست؟ آیا رویدادهای اینگونه فضاها قابلیت ایجاد تغییر دارند؟ آیا قادرند نابرابری‏ها را کاهش دهند؟ ورود افراد ثروتمند و متعاقبا افزایش قیمت‏ها، بحران مسکن و سیاست چگونه این فضاها را متأثر می‏سازند؟

جزئیات:
از کلیه‏ی طرح‏های پیشنهادی ارسالی از اقصی نقاط جهان با موضوعات مرتبط به مطالعات فرهنگی استقبال شده و این امر محدود به طرح‏های پیشنهادی نیست که دیدگاهی منتقدانه یا خلاق نسبت به این موضوع دارند.
طول کلیه جلسات به مدت 90 دقیقه است.


لطفا پیشنهادات و سؤالات خود را برای جودی دیویس پاچکو Jodi Davis-Pacheco jodidavis@fullerton.edur، مایکل لکر mlecker@gmu.edu Michael Lecker  و مارکوس مولدزmarcos_moldes@sfu.ca Marcos Moldes  ارسال نمایید. آخرین مهلت برای ارسال کارها 15 نوامبر 2014 است.


پانل‏های از پیش تعیین شده: پانل‏های از پیش تعیین شده، متشکل از 3 الی 4 عضو است که تحقیقات، کارها و یا تجربیات خود را ارائه می‏دهند. 30 الی 45 دقیقه باقی مانده از جلسه به پرسش سؤالات و بحث اختصاص داده می‏شود. پانل‏ها می‏باید متشکل از 3 الی 4 شرکت کننده باشند. طرح‏های پیشنهادی برای پانل‏های از پیش تعیین شده شامل: عنوان پانل، نام، عنوان، گرایش، و اطلاعات تماس برگزار کننده‏ی پانل؛ نام‏ها، عناوین، گرایش و نشانی پست الکترونیک اعضای هیئت مشاوره و رئیس و یا مجری؛ شرح موضوع پانل (< 500 کلمه) ؛ و خلاصه‏ای برای هر مقاله (< 150 کلمه) است.
در پانل‏های از پیش تعیین شده ترجیحاً مقالات فردی ارائه می‏شوند.


مقاله‏های انفرادی :مقاله‏های موفق به چندین نفر از اعضای سازمان رسیده و از نظر مسائل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی یا مسائل اخلاقی مورد تجزیه و تحلیل قرار می‏گیرند. طرح‏های پیشنهادی مقالات می‏باید شامل: عنوان مقاله؛ نام؛ عنوان؛ گرایش؛ و نشانی پست الکترونیک نویسنده؛ و خلاصه‏ای از مقاله‏ی 20 دقیقه‏ای (< 500 کلمه) باشند. در پانل‏های از پیش تعیین شده ترجیحاً مقالات فردی ارائه می‏شوند. هر چند که ما از هر دو استقبال می‏کنیم.

ترجمه: ناتالی حق وردیان

منبع: اچ-نت


http://www.ohwm.ir/show.php?id=2508
تمام حقوق اين نشريه متعلق به سايت تاريخ شفاهي ايران [oral-history.ir] است.