پنجمین همایش جهانی خاطرات دیجیتال
چهارشنبه 13ام مارس-جمعه 15ام مارس 2013
لیسبون، پرتغال
فراخوان ارسال مقاله
هدف این کنفرانس بین رشتهای و چند رشتهای بررسی، کنکاش و ایجاد ارتباط با مسائل و برداشتهایی است که با بهره برداری وسیع از فناوریهای دیجیتال در ارتباطات بینانسانی به وجود میآیند. هدف دیگر این است که نحوه تشکیل، جمعآوری و دی-کد کردن خاطرات کاربران آنلاین در محیطهای سایبری-رسانهای را مورد بررسی قرار دهد. همچنین در این همایش به دنبال آن هستیم تا دریابیم که سیستمهایی که برای تهیه و تولید به کار می روند چگونه بر نحوه درک و استفاده کاربران از سرگذشتهایشان تأثیر میگذارند. مشخصا این همایش همزمان به بحثهای نظری و کاربردی که در زمینههای مفهومی تولید، تعمیر، رمزگذاری، انتشار، و تفسیر خاطرات به وجود می آیند میپردازد.
کارهای نمایشی، مقالات، کارگاههای عملی و گزارشها در زمینههای زیر قابل قبول هستند:
1. خاطرات دیجیتال، شخصی و اجتماعی
مباحث نظری و مفهومی درباره خاطره/حافظه. دیجیتالی شدن خاطرات شخصی و اجتماعی. مشخص کردن مسایل و خصیصههای کلیدی. اختراع و دوباره اختراع کردن دانش تاریخی. آینده خاطره/حافظه؟
2. شکل بیرونی و واسطه بخشیدن به خاطرات
استعارههای مربوط به خاطره در عصر دیجیتال. رسانههای دیجیتال در فرآیند تولید خاطرات اجتماعی. قواعد نمایشی برای ثبت و ضبط خاطرات.
3. نرم افزارهای مربوط به خاطرات و فرهنگ
واسطه(Interface)های جدید. ترسیم و نگاشت فرهنگی. خاطرات رسانهای و سیستمهای دیجیتال. وسایل ثبت و ضبط و پاسخ کاربران. راهبردهای ارایه خاطرات دیجیتال. سیستمهای سیار(Mobile).
4. خاطره در فرهنگهای سایبری و هنرها
فرهنگهای طرفداران و شبکههای اجتماعی. هنرهای نوین رسانهای و خاطره. فضاییسازی خاطره در رسانه های تعاملی و دنیاهای مجازی.
5. ذخیرهسازی و انتشار دادههای حافظه
ثبت دیجیتال دادهها. راهبردهای حفظ و بازگرداندن دادهها. آینده آرشیوها و کتاب خانههای دیجیتال. طراحی مرکز دادهها، بازیابی دادهها، استفاده و نگهداری. مشکلات قانونی، سیاسی و اجتماعی مالکیت دادهها.
6. استفادههای رسانههای جدید برای تولید دانش تاریخی
تاریخ حافظه اجتماعی. هویت و حافظه ملی در اثر دیجیتال. استفادههای سیاسی از رسانه های سایبری برای تجدیدنظرطلبی تاریخی. حافظه دیجیتال و انجمنها.
7. تحقیقات مشخص بر روی حافظه اجتماعی
تحقیقات مسائل اجتماعی. تحقیقات قومنگاری آنلاین. مشکلات حریم خصوصی و قانونی در اطلاع رسانی کامپیوتری اجتماعی. آرشیوهای انسانشناسی. باستانشناسی واسطهها(Interfaces).
علاوه بر موارد فوق گروه هماهنگکننده به طور خاص آماده پذیرفتن پیشنهادهای ازپیششکلگرفته برای ارایه در پنلهای همایش است.
چه چیزی ارسال کنیم
چکیده های 300 کلمهای باید تا تاریخ جمعه 12 اکتبر 2012 فرستاده شوند. تمامی مطالب به صورت بینام دوبار بازبینی می شوند. اگر چکیدهای برای همایش تایید شود، پیشنویس کامل مقاله باید تا تاریخ 18 ژانویه 2013 فرستاده شود. تمامی چکیدهها باید به طور همزمان برای مسئولین برنامهریز فرستاده شوند. چکیدهها میتوانند به صورت Word، WordPerfect و یا RTF به همراه اطلاعاتی که در زیر توضیح داده می شوند به ترتیب باشند:
1. نویسنده(گان)، 2. وابستگی، 3. آدرس ایمیل، 4. عنوان چکیده، 5. متن چکیده 6. در نهایت ارایه 10 کلمه کلیدی.
ایمیلها باید به این عنوان ارسال شوند: Digital Memories 5 Abstract Submission
لطفا از متن معمولی (تایمز رومن 12) استفاده کنید و از استفاده از پانویس و هرگونه فرمت دیگر خودداری کنید. ما به تمامی متنهای فرستاده شده پاسخ میدهیم و رسید دریافت میفرستیم. اگر بعد از یک هفته پاسخی از ما دریافت نکردید باید فرض کنید ما چیزی دریافت نکردیم، و مطلب ممکن است در فضای سایبری گم شده باشد! در این صورت، پیشنهاد می کنیم به دنبال راه الکترونیک دیگری بگردید و یا دوباره ارسال کنید.
ترجمه: عباس حاجی هاشمی
منبع: inter-disciplinary