شماره 67    |    30 فروردين 1391



«نارگل» نقش زنان در دفاع‌مقدس را به تصویر می‌كشد

حدیث گُل‌زاده كه رمان دفاع‌مقدس او با عنوان «نارگل» توسط انتشارات هزاره‌ققنوس چاپ شده، معتقد است كه نقش زنان در طول هشت سال دفاع‌مقدس، از مردان كمتر نبوده و این حقیقت باید در آثاری همچون «نارگل» مطرح شود.

حدیث گُل‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری كتاب ایران (ایبنا)، درباره رمان خود اظهار كرد: دختری به نام نارگل، مادر خود را كه از فعالان انقلاب و جنگ بوده، در مقاومت خرمشهر از دست می‌دهد و ارزش‌های خانوادگی‌اش به خاطر ازدواج نادرست پدرش فراموش می‌شود.

وی ادامه داد: نارگُل پس از جنگ، تمام تلاش خود را برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره مادر شهیدش به كار می‌گیرد. وی كه به واسطه یكی از دوستانش برای تفحص پیكر شهدا به جنوب كشور می‌رود، بر اثر یك حادثه بیهوش می‌شود و در این زمان، وقایع گذشته بر مادرش را می‌بیند.

گُل‌زاده گفت: رمان «نارگل» با تلاش نارگل برای پیدا كردن پیكر همرزم شهید مادرش و رساندن او به دست خانواده‌اش به اتمام می‌رسد. گرچه این رمان بر اساس تخیل نوشته شده، اما فعالیت زنان در روزهای مقاومت خرمشهر واقعی‌اند.

وی با اشاره به لزوم بیان هر چه بیشتر نقش زنان در جنگ در قالب كتاب افزود: نقش زنان در طول هشت سال دفاع‌مقدس، از مردان كمتر نبوده و این حقیقت باید در آثاری همچون «نارگل» مطرح شود.

این رمان در قطع رقعی و 248 صفحه، با شمارگان 1200 نسخه و بهای 52 هزار ریال، توسط انتشارات هزاره‌ققنوس وارد بازار نشر شده است.

خبرنگار : مریم اسدی جعفری

منبع: خبرگزاری کتاب ایران (IBNA)


http://www.ohwm.ir/show.php?id=1181
تمام حقوق اين نشريه متعلق به سايت تاريخ شفاهي ايران [oral-history.ir] است.